Sunday, October 18, 2009

RIANG RIA RAYA

Kali ni aku nak cerita pasal hari raya yang lepas....memang best tp gambar2 yg ade ni mane yg ade dalam hp ak jer gambar2 lain semua ade dlm kamera kat rumah lupa pulak nk transfer...tp takper la ak publish jer maner yg ader...


Ni gambar di hening pagi raya mase ni Ummi ngan Walid dah bersedia bg acara bersalam-salaman dan bermaaf-maafan tapi kite org dah bersedia nk bukak angpau yang bakal diberi...hahaha...



Ini la kami berempat yang sentia bergaduh...ade je yg tak kene..al maklumlah hati lain-lain tapi baju tetap same kaler...hehe




Ni la cucu cicit yang rajin sangat datang bermain di rumah bukannya datang beraya....da namapun budak kan....



Ni sorang lagi anak saper ntah....da mak bapak nyer makan2 jadi ak la yg duk jadi baby sitter tp takpe ak suker baby2 nih tp jgn berak sudaaa....tak tahan...bushhhuuukkk...



Ni la barisan mak sdare yang mmg vouge termasuklah ummi....hehe...ni baru sebahagian nanti la bila balik rumah nanti (ntah bile2) ak upload gambar keluarga besar ak sbb ak takderk gambar tu skrng...huhu

Overall...rayer kali ni mmmg best2 sangat sbb ak masih dapat duit rayer yg banyak...takut la bile tibenye mase xdapat duit rayer nanti mcm mana la ak nk hadapi nyer..haha....

Rasenye masih sempat kot ak nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua yang berkenaan...adios

2 comments:

ZaCk AzRiN said...

bru timbul...
dgn wjah bru ak 2...

Lumrah hidup dan kehidupan said...

biasa la manusia ni tenggelam timbul...hehehe
amacam sempoi tak wajah baru kali ni??
rajin2 la komen kalau nk kene sergah...haha

lagi entri menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...