Monday, January 10, 2011

YUNA & DATO' SITI

Adoooiiiiiii.......tgk result AJL ke-25 btul-btul buat den menyampah....

tapi-tapi kita kan dah memang diajar dari sekolah rendah lagi bahawa
"barisan juri yang arif lagi bijaksana "
.......redha je la....siapalah kita ni kan nak menilai sesuatu yang subjektif ni kan...

semalam masa CHERYL, ALLY & FBI nak umum juara AJL ke-25 tu kan...mereka kan kasi hint yang penulis lirik/pencipta lagu dan penyanyi adalah orang yang sama..aku dah melompat-lompat dah...ketuk-ketuk lantai macam kena histeria....tapi bila diumumkan ANA RAFFALI sebagai juara tetiba jer segala JIN, HANTU JEMBALANG dalam tubuh aku ni keluar...suasana menjadi sungguh sayuuuuu....sedihhhh....piluuuu

sebabnya lagu of the year 2010 bagi aku adalah
CINTA SEMPURNA BY YUNALIS ZARAI....
tapi dah rezeki
TOLONG INGATKAN AKU BY ANA RAFFALI




nasib baiklah persembahan 3 SUPERNOVA DATO' SHARIFAH AINI , ZIANA ZAIN dan DATO' SITI NURHALIZA terutamanya DATO' SITI NURHALIZA betul-betul superbbb..... meskipun Tok Ti tak sihat malam tu tapi persembahan Tok Ti tetap world class artist... suara serak-serak Tok Ti malam tu bagi aku seolah-olah suatu kelainan dari Tok Ti...




p/s : Yunalis Zarai will be the second after Tok Ti in my heart.... ok masih ada 2 kekosongan sape nak masuk???...hantar borang permohonan sekarang....huhu

2 comments:

A.S.T.I.N.A said...

tak best :(

AFIQ AZFAR said...

erk....different people different taste...hehe

lagi entri menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...